Välkommen till

Munkfors Platstorg

Just nu finns det inga annonser som överensstämmer med din sökning, men vi jobbar på det!

Fler lediga jobb i Munkfors kommun

(länkas till extern sida)

Kock på Geijerskolan Geijerskolan Munkfors
Beställnings- och trafikinformatör sökes Värmlandstrafik AB Munkfors
Sommarvikarier inom omsorg och stöd Munkfors kommun. Munkfors
KONSTLÄRARE, Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning Geijerskolan Munkfors
Drifttekniker fastighet Munkfors kommun. Munkfors
Park- och trädgårdsarbetare Munkfors kommun. Munkfors
Produktionstekniker Inission Munkfors AB Munkfors
Provningstekniker Inission Munkfors AB Munkfors
Lagerarbetare Inission Munkfors AB Munkfors
Elektronikmontör Inission Munkfors AB Munkfors
Välkommen till Munkfors

HÄR VILL MAN BO OCH JOBBA

Munkfors kommun är beläget i hjärtat av Värmland på ömse sidor om Klarälven. Karlstad ligger ca 45 minuters bilresa bort. De största tätorterna i kommunen är Munkfors och Ransäter, båda har ett rikt kultur, föreningsliv och goda friluftsmöjligheter i en fantastisk natur. Munkfors– Ransäter är den lilla kommunen med det stora hjärtat. Här kan du leva och verka tryggt i en kommun som ständigt strävar framåt. Munkfors kommun är ortens största arbetsgivare. Järnhanteringen har gamla anor och många av de stora företagen i Munkfors kommun arbetar inom stålindustrin än idag. Voestalpine Precision Strip AB som producerar kallvalsat bandstål för leverans över hela världen dominerar tillverkningen, men två andra företag har växt sig starka i Munkfors, Munkfors AB som tillverkar och marknadsför bandsågblad och bandknivar för den globala livsmedels - och träindustrin och Inission AB som är ett elektronikföretag som producerar apparatur och kretskort inom många branscher till många olika kunder runt om i världen. Ett tredje företag som växt sig allt starkare under de senaste åren är Harry Holms AB som tillverkar rostfria trådprodukter inom bl.a. sjukvårdsindustrin.

Vi som arbetar i Munkfors

Munkfors kommun är största arbetsgivare sett till arbetstillfällen i kommunen. Vi har ett utvecklat och stolt företagsklimat som till stor del beror på god samverkan mellan kommun och företagare - där det alltid är nära till kommunkontakterna. Tydligt, i en mindre kommun, är att den personliga servicen är viktig. Det och företagens samverkan är lite av en röd tråd i Munkfors näringsliv. Här möter man lojalitet och service.

Vill du jobba med oss?

I Munkfors kommun arbetar cirka 300 tillsvidareanställda medarbetare samt ett antal timanställda. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag - och det är att du gör skillnad för människor varje dag. Här har man nära till beslut och därmed en större chans att påverka. Munkfors kommun som arbetsgivare har som mål att vara en attraktiv och trygg arbetsgivare som strävar efter ständiga förbättringar och nytänkande.

Enkelt att komma hit och nära till mycket!

Munkfors kommun ligger i hjärtat av Värmland nära till Karlstad,Sunne och Kil, därifrån finns knutpunkter för tåg. Värmlandstrafik trafikerar kommunen. Närmaste reguljära flygplats är Hagfors flygplats, som finns 20 kilometer norr om Munkfors. Karlstad flygplats ligger strax söder om Kil, cirka 56 kilometer från Munkfors kommun.

Saker att göra efter jobbet!

Munkfors-Ransäter är fyllt av kultur och tradition, äventyr och roliga aktiviteter. Ta för dig av det som du gillar bäst – de djupa skogarna, musiken, festerna eller Klarälvens lugn. Munkforsen är Klarälvens högsta, naturliga vattenfall med en fallhöjd på 17 meter. Munkforsen hittar man i Bruksparken i Munkfors. På Laxholmen kulturhus får man uppleva en härlig mix av konst. Skulpturer, installationer, olje- eller akrylmålningar. Ransäters hembygdsgård ligger i hjärtat av Värmland, vackert belägen vid Klarälvens strand, och ägs och drivs av den lokala hembygdsföreningen i Ransäter. Hembygdsgården lockar tusentals till den årliga Dragspelsstämman. Man arrangerar även andra stora evenemang under året. Munkfors-Ransäter är en aktiv kommun med många föreningar. Du har alltid nära till aktiviteter – oavsett vad det kan tänkas vara. Fotboll, ishockey, skidåkning, innebandy eller vandring. Ishockey spelas i IFK Munkfors. Möjligheterna är många i Munkfors.

Några kända profiler från Munkfors

Ishockeyspelare Peter Nordström
Konstnär Lars Lerin
Imitatör och komiker Bosse Parnevik

Vill du arbeta i Munkfors kommun?

Här är mer info om hur det är att arbeta, leva och bo i Munkfors.

Några röster från Munkfors

Jag gillar att ni lägger upp jobben löpande på Facebook också.
Bo-Göran | Jobbsökare Munkfors kommun

Platstorget.se är med i projektet "enklare vägar till jobb och kompetens" som finansieras av Tillväxtverket.