Snabbsök

När du hittar ett jobb som du är intresserad av, oavsett om du redan har ett jobb eller är aktivt arbetssökande, så Snabbsöker du jobbet hos oss på Platstorget. Det tar bara någon minut och du gör det på din mobil, surfplatta eller dator. Detta gör att du kan visa ditt intresse för många fler jobb. Att Snabbsöka är ett nytt och modernare sätt för jobbsökare att matchas mot lediga jobb. Istället för dagens långa och omständliga sätt att söka jobb visar du bara ditt intresse för ett ledigt jobb och bedöms enbart utifrån din kompetens och erfarenhet.

Enklare, snabbare och rättvisare oavsett namn, ålder och kön – bara kompetens och erfarenhet. Vi matchar dina kompetenser och erfarenheter mot de krav och meriter arbetsgivaren satt upp för det lediga jobbet och tar därefter en direktkontakt med arbetsgivaren och presenterar din profil. Du får hela tiden information om var i processen du befinner dig och du får alltid ett slutgiltigt besked.

Vissa arbetsgivare kan idag inte ta emot Snabbansökningar. Detta gäller framför allt offentliga arbetsgivare såsom; Kommuner och statliga verk och myndigheter. Enligt Offentlighetsprincipen är en ansökan en allmän handling som ska diarieföras hos arbetsgivaren och därför måste ansökan registreras i deras egna rekryteringsverktyg. Så när du vill söka ett jobb hos en offentlig arbetsgivare länkas du direkt till arbetsgivarens rekryteringsverktyg.


Platstorget.se är med i projektet "enklare vägar till jobb och kompetens" som finansieras av Tillväxtverket.