Välkommen till

Hyltes Platstorg

Just nu finns det inga annonser som överensstämmer med din sökning, men vi jobbar på det!

Fler lediga jobb i Hyltes kommun

(länkas till extern sida)

Sommarvikarier Sjuksköterskor till Hylte kommun Hylte Kommun Hylte
Vi söker Svetsare till vårt kundföretag i Fegen! First Personalpartner AB Hylte
Laser-/stansoperatör Palm & Partners Bemanning AB Hylte
Personlig assistent Assistans för dig i Sverige AB Hylte
Yrkeslärare inom Barn- och Fritid till Hylte Gymnasieskola och Vuxenutbildn Hylte Kommun Hylte
Matte/NO-lärare till Hylte Gymnasieskola och Vuxenutbildning Hylte Kommun Hylte
SFI/SvA - lärare till Hylte Gymnasieskola och Vuxenutbildning Hylte Kommun Hylte
Sommarvikarie Hyltebruk Västsvensk Tidningsdistribution Syd Hylte
Kursledare i dans hösten 2018 Studieförbundet Vuxenskolan Halland Hylte
Pigg och driven extraarbetare som vill jobba med in- & utleveranser och vis Lernia Hylte
Välkommen till Hylte

HÄR VILL MAN BO OCH JOBBA

I Hylte kommun lever du nära till jobbet, naturen och barnens skola. I Hylte är livet lite enklare. Här finns det tid att mötas. Det är en stor trygghet att leva på en plats där människor känner varandra, där ditt engagemang gör skillnad både på arbetet och på fritiden. Tempot i Hylte är lite lugnare, det är lätt att må bra och trivas. Det är också ett känt faktum att vi som bor i dessa trakter är ovanligt friska och lever längre. Vi tror att ett aktivt och socialt liv nära samhällets service skapar god hälsa och välmående. I Hylte är livet lite enklare. Här finns det tid att mötas. Det är en stor trygghet att leva på en plats där människor känner varandra, där ditt engagemang gör skillnad både på arbetet och på fritiden. I Hylte är det gott att leva.

Vi som arbetar i Hylte

I Hylte kommun bor drygt 10 500 personer. Största arbetsgivarna är Hylte kommun och Stora Enso Paper aktiebolag som tillsammans sysselsätter ca 1400 personer.

Vill du jobba med oss?

I Hylte kommun arbetar runt 900 personer och varje medarbetare har en betydelsefull roll inom organisationen. Tillsammans ansvarar vi för människors ekonomiska och sociala trygghet, vård och omsorg samt bästa möjliga uppväxtvillkor. I kommunen finns ca 1300 olika bolag och enskilda firmor. Hylte ingår i ett nätverk inom Region Halland där samarbete med de andra halländska kommunerna syftar till att utveckla och optimera möjligheterna för företagen i vår region. De mest förekommande arbetsgivarna i privat regi innefattar fastighetsbranschen, bygg/hantverk och livsmedelsindustrin därefter kommer servicesektorn. Största privata arbetsgivare är pappersbruket.

Enkelt att komma hit och nära till mycket!

Från sydväst till nordöst genomkorsas kommunen av riksväg 26 (Nissastigen), medan länsväg 150 utgår från Torup i västlig riktning. Från sydväst till nordöst genomkorsas kommunen även av järnvägslinjen Halmstad-Nässjö som trafikeras av regiontågen Krösatågen med stationer i Torup, Kinnared och Landeryd och med bibanan Torup-Hyltebruk.

Saker att göra efter jobbet!

I Hylte kommun finns möjligheten till ett rikt kultur- och fritidsliv för hela familjen. Året runt lägger engagerade kommuninvånare många timmar på olika aktiviteter för såväl barn- och ungdomar som för vuxna. I Hylte kommun finns även tillgång till ett rikligt och varierande utbud av unika historiska miljöer och mötesplatser för skapande kulturverksamhet. Utbudet ger dig möjligheter till omväxlande upplevelser året om. Här har du alltid nära till fina fiskevatten, utmärkta kanotupplevelser, lugna friluftsbad, inspirerande cykelturer och vackra vandringsleder. Hylte hittar du också småskalig shopping, konst och hantverk, kulinariska upplevelser och ett trivsamt boende.

Några kända profiler från Hylte

Falkenbergsrevyn Bertil Schough
biolog och mykolog Elias Magnus Fries
tennisspelare Hans Simonsson
volleybollspelare Marcus Nilsson

Vill du arbeta i Hylte kommun?

Här är mer info om hur det är att arbeta, leva och bo i Hylte.

Några röster från Hylte

Vi lägger upp våra lediga jobb på Platstorget!
Jan Svensson | Egen företagare Hylte kommun
Bra att man kan se alla lediga jobb i min kommun.
Louise Jönsson | Jobbsökare Hylte kommun

Platstorget.se är med i projektet "enklare vägar till jobb och kompetens" som finansieras av Tillväxtverket.